2 Mart 2013 Cumartesi

Evet, blog maceramda ilk yazı ve bu da ilk başlık.
Başlığımı giriş cümlesiyle yapmak geldi içimden. Aslında uzun zamandır düşündüğüm ama uygulamaya bir youtuber olma sevdasıyla başladığım serüvendir bu. Neyse lafı fazla uzatmadan bir parça hikaye paylaşayım hayatımdan.

Hikaye--- 
(Başrollerde Xperia Z, Baba karakter[B.S], Ana karakter [O.T])


Her şey Xperia Z'nin CES 13'te tanıtılmasıyla başlar. Genç üniversite öğrencisi (ki bu ben oluyorum) arkadaşına bu telefonu över, kendisi bir Sony tutkunudur. Naparsınız işte zevkli bir insanın tutkusu anca Sony oluyor :) Neyse işte bu kişi arkadaşına överken telefonu farkeder ki cidden bu telefon güzel. Karar verir kendisi de almaya. Kalkar video incelemeleri falan takip eder. Sonunda 11,6 GB'lık arşivi olur. Neyse günlerden bir gece arkadaşı kalkar bir videoyu sorar daha önceden izlettiği, baba karakterimiz de sabahına kalkıp arayıp bulamayınca youtube'a koyar. İşte buyrun size hem arşivin fotoğrafı hem de o video:

   

Neyse bu sayede baba karakter youtube'da kendisine göre ciddi bir izlenme oranına ulaşır, haberi olmadan video yabancı sitelerde de yayınlanır. Hem Türkçe başlıklar görmek hem de kendine ait bir videonun oralara ulaşması... Bugün burada olmasına vesile olan şeydir.

Hikaye Sonu---

İlk yazımı hem deneme hem de bir şeyleri not alma amaçlı yazdım. Okuyanlara teşekkür eder, okumayanları yadırgamam. Okuyup saçma bulanlar olabilir, okuyup devamını isteyenler olabilir. Aklına takılanlar olabilir... İletişim için bir telefon vermeyeceğim, mail adresi asla (çünkü bol bol mail var okunacak) Hadi bakalım hayırlısı diyelim ve bir sonraki yazıda görüşünceye kadar kendinize iyi bakın diye not düşeyim.
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

0 yorum:

Yorum Gönder