27 Ağustos 2013 Salı

Evet, mesele ortada, adamlar haketmeyen bir oyuna çok para isteyince bir çok kişi Rus Keylerine yöneldi ve sonuç olarak oyunlar temelde Rusça olarak kaldı. Zira EA o kadar güzel bir firma ki Origin üzerinden bunu süper engelliyor. Özellikle Mayıs-Haziran dönemindeki updateler ile olayı iyice batırdı bizim için ama bu son update'den sonra denedim ve oldu, şaşırtıcı :) Neyse lafı uzatmadan:

https://app.box.com/s/83thqgh9fa07c738k63q

Dosyayı indirip masaüstünde klasöre çıkaralım ve içinde "SimCityLanguagePatch" programını çalıştıralım. Karşınıza acayip şekilli bir açılış gelecek, tırsmayın, yapan kişi bir de müzik koymuş kendi üretimi :) Neyse tamamlandığında virüsümsü görünüm şu olmalı karşınızda:


Şimdi 1 e tıklıyoruz ve aşağıdaki pencere gelmeli karşınıza:



Evet, burada istediğimiz dili seçiyoruz ve haliyle ENUS yani 3 e tıklamamız gerekiyor. Sonrasında bu 2 pencere görünecek ardarda:

 

------------------------------------------------------
ve bitiminde ise:

---------------------------------------------------


Şimdi geriye tek yapmanız gereken pencereyi kapamak ve oyunu açmak:

Bilinçli olarak resmi böyle upload ettim, hem çalıştığını hem yapıldığı vakti görün diye, arka tarafında ise bu yazıyı hazırladığım kısma dair görüntü var, birebir denemedir yani :)

Tabi unutmadan programı yapan kişiye de teşekkürlerimizi sunmak ve desteklemek lazım, kendisiyle ilgili bilgiler readme kısmında geçiyor, aynı zamanda ona da bana da bağış yapabilirsiniz tabiki :) 

Son olarak, dil tabiki tamamen ingilizce olmuyor, görüldüğü üzere rusça olan kısımlar var ama önemli kısımların ingilizce olması yeterli ve büyük oranda sağlıyor bunu :))




0 yorum:

Yorum Gönder