17 Mart 2013 Pazar

Şu ana kadar yaptıklarım ve yapmakta olduklarımla başlayan yeni bir yazı,

1- T.B. adlı ev arkadaşım benden izinsiz hadi sodayı alıyorsun, içiyorsun da kalkıp soda açacağını yerine niye koymuyorsun da ihtiyacımız olduğunda tekrardan erişemiyoruz. Hala bulunamadı ve isteyen varsa 1 tane açacak hediye edebilir şu halde. Kendisi 1 hafta boyunca evde olmayacak zira ve BG'ye giden arkadaşa ulaşmak zorlu bir süreç.

Şimdi son noktadan asıl olaya giriyorum. BTK yeni zamları yayınladı. %5 oranında mesajlaşmaya çağrıya falan zam geldi. Her şeye geldiği gibi...


2- Minecraft oynayasım var ama işte BF3 Double XP Event'i nedeniyle o istek bir bir kaçıyor. Peki ben niye böyle bir ruh halindeyim? Çünkü son DLC çıktı ve BF4 duyurusu yakında. Bakınız sanatsal çalışma:

3- Son kısım ise kısa ama öz olacak zira onlar için diyebileceğimiz bir şeyler yok. Yarın 18 Mart ve şehitlerimizi anıyoruz da nasıl? Birileri bayrak açıyoruz diye bize su sıkarken elalem ne bayraklar açıyor. Şimdi bu şehitlerimize sürülen bir leke değil mi? Bu ülkemize sürülen bir leke değil mi? Buyrun durumun özeti,
Neyse, mantımızı yedikten sonra ev arkadaşım E.K. ile duamızı ettik, ülkemiz için hayırlısı, bizim için hayırlısı dedik. Bakalım sonumuz nasıl olacak. Zira 2'miz de hayırlısı deyip Edirne'ye geldik ya üniversite okumaya, göreceğiz dualarımız tutuyor mu?

0 yorum:

Yorum Gönder