28 Ağustos 2014 Perşembe

3 Eylül 2014! Bu tarihi kenara koymakta fayda var zira Sony diyor ki "Zamanı Geldi" Bu tarihte peki ne var? Sony bize neler sunacak, ne yaşanacak. Aslında kimse tam olarak bilmiyor, tam olarak bizi neyin beklediğini IFA'da!

Berlin'de her sene düzenlenmekte olan IFA için Sony'nin sunum tarihi 3 Eylül. Bu tarihte bizi bekleyen bir çok ürün var. Açıkçası beni biraz hayal kırıklığı yaşatabilecek bir tarih olsa da Z3 açısından, serinin diğer ürünleri ilgi çekici olabilir. Bakarsınız sürpriz de yaşayabiliriz.

Haberimize konu olan kısım ise Sony'nin yeni yayınladığı video. Videoda Z3 ailesi görülmekte. Son sızıntılar gösteriyordu ki yeni saat ve yeni Z3 Tablet Compact en önemli duyurulardan. Tabii şaşırtıcı bir hamle ile Z3 de en önemli ürünlerden olabilir ama dediğim gibi fazla beklenti içinde olmamak lazım.


Videonun sonunda ise şu gözümüze çarpıyor:

Karşımızda yeni Z3 ailesi. Umuyoruz ki Z3 801ac yerine 805 ile falan gelir ki işte o zaman sektörde iyi bir bomba etkisi yaratacaktır. Diğer yönden 8" segmentine yönelik Z3 Tablet Compact ise en çok beklenen ürünlerden biri. 3 Eylüle de bir şey kalmadığına göre, heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz.


Tabii fuar sadece tablet ve telefon dalında değil, aynı zamanda SmartWatch 3 ve Qx30 için de önemli bir yer olacak. Hatta belki yeni televizyon, kamera, fotoğraf makinesi gibi şeyler de sunulabilir. Kastettiğim fuardan öte sunum kısmı, elbette bu ürünler fuar alanında kullanıcıların deneyimine açık olacak ama asıl sürpriz kısımları da tabii ki 3 Eylül Sunumunda! 

DN: Şu haberi girmek için pizzayı fırında unuttum :( Kokusu gelmese tamamen kül olacaktı :(

Bilgi paylaşımı ve kattığı heyecandan ötürü Dehan COŞKUN'a teşekkürler, bir pizza yollarsa sevinirim yalnız :)

0 yorum:

Yorum Gönder