27 Nisan 2014 Pazar

Bir süredir gelişimi son hız süren ve hatta bundan öte artık kazandığı parayı dağıtmaya bile başlayan RSI-Cloud Imperium Games oyunu Star Citizen, bu gece büyük ihtimal 43 Milyon doları da geçip gerçekten gücüne güç katacak gibi görünüyor. An itibariyle ulaşılan değer 42 milyon 949 bin 534 dolar.
42,95
Geçtiğimiz günlerde PAX East'te sunum ve oynama imkanı sunulan Star Citizen'ın Alpha Slotları da tükenmişti o dönem. Tabii yapılan açıklamayla birlikte aslında durumun böyle olmayacağı, sadece gelir kapısını arttıracak yeni yöntemin çıkacağını görmüştük. Bu yöntem "Arena Commander Module Pass" Elbette bu kötü bir şey değil, sadece sunucu kapasitesi hedeflenenin üzerine çıkacağı için ekstradan bir 5 dolar ödemek zorunda yeni katılmak isteyenler. Öbür türlü şu an alınan paketlerde direk beta erişimiyle başlanabiliyor artık. Önümüzdeki haftalarda da umuyoruz ki Dogfight Modülü şu ana kadar Star Citizen'ı alpha sürümüyle almış kişilere de sunulacak. Etkinlikten çeşitli görüntülere elbette Youtube'da aramayla erişebilirsiniz ya da direk size RSI tarafından yayınlanan videoyu verebiliriz:





 Tabii unutmamak lazım, asıl noktamız 43 Milyon.  Umuyoruz karşılığını verecek bir oyun, bu kadar insan ve  biz de heyecanla bekliyoruz. Varsa aranızda bizim gibi  Citizen'lar, Dogfight Module 1 de görüşmek dileğimle.

  
 Oyunun Sitesi





Dip Not: PAX East'te aslında bir kaç sıkıntı da yaşandı ama oynayan kişiler oyunun başarılı olduğunu ve sunumdaki sıkıntıların olmadığını söylemekteler. Kaldı ki oyun daha pre-alpha olduğundan dolayı önümüzde uzun ve güzel bir süreç var diyebilirim. Ayrıca yazıyı yazdığım sırada Star Citizen 950 bin e de ulaştı oyun, geçtiği zaman yine haber veriyor olacağız, bizi takip etmeye devam edin.


0 yorum:

Yorum Gönder